Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - 2013 legtöbbet előrendelt játéka lehet

|

A GameStop szerint a CoD: Ghosts könnyedén lehet 2013 legtöbbet előrendelt játéka. Ráadásul most az előrendelők akciósan kapják meg Eminem legújabb albumát is.

Hirdetés

A Call of Duty: Ghosts kutyái és halai nagyon tetszenek a játékosoknak, mert a GameStop bejelentette, hogy a játék nagyon jó úton halad, hogy 2013 legtöbbet előrendelt címe legyen. A legújabb Ghosts trailer egyébként itt látható, ha valaki nem futott volna bele még bárhol.

Azért is érdekes a GameStop alelnökének kijelentése, mert nem sokkal korábban az Activisionös Eric Hirshberg a befektetői konferencián azt mondta, hogy a "konzolos generációváltás miatt a Call of Duty: Ghosts elmarad a Call of Duty: Black Ops 2 rekordjai mögött". Ennek ellenére úgy néz ki, hogy még sincs akkora baj, a Ghosts jól fogy.

Köszönhető ez talán annak is, hogy a legújabb előrendelői akció keretében az Activision lepaktált Eminemmel is. Mindenki, aki a GameStopnál rendeli elő a Call of Duty: Ghosts-ot, kap egy promóciós kódot is, amivel olcsóbban töltheti le Eminem The Marshall Matters LP 2 című albumát és egy bónusz számot is kap mellé.

A Call of Duty: Ghosts megjelenése november 5-én várható. Ti előrendeltétek már, vagy tervezitek megvenni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)