Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - ingyenes demó és kipróbálható DLC?

|

Akik még nem vették meg a Call of Duty széria legutóbbi részét, biztosan örülni fognak a hírnek, mely szerint lesz többjátékos demó, sőt az új DLC is kipróbálható lesz a hétvégén.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Ghosts kap egy ingyenesen letölthető demo verziót, és a hétvégén még az első DLC csomagot, az Onslaught is kipróbálható lesz. Egy, a PasteBin-től kiszivárgott dokumentumból származik az infó, mely szerint egy új personalisation pack is úton van.

A papír elég egyértelműen leírja, hogy március 7-től elérhető a kipróbálható verzió, és tartalmazni fogja a Team Deathmatch és Domination módokat a Strike Zone, Warhawk és a Prison Break térképeken. A játékosok mindemellett megalkothatják saját katonáikat, és még egy próbakört is futhatnak az Extinction módban négy barátjukkal. Az Onslaught DLC március 21-én kezdődő hétvégén lesz ingyenesen kipróbálható.

A personalisation csomag valószínűleg skineket fog tartalmazni melyek a Modern Warfare sorozatból ismerős Makarov és Zakhaev párosra hasonlítanak majd. Na, ki lett izgatott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)