Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered - multiplayer nélkül jön a felújított változat?

|

Egyre több forrás erősíti meg a Modern Warfare 2 visszatérését, a jelek szerint azonban nem mindenki lesz boldog.

Hirdetés

A Modern Warfare felújított változatát valószínűleg jobban a szívébe zárta volna a közösség, ha nem kizárólag az Infinite Warfare mellé szerezhettük volna be. A folytatásban ezt már nem játsza el az Activision, de így sem lesz felhőtlen az öröm.

Hirdetés

Az Amazon adatbázisában már felbukkant a játék, ami várhatóan április végén kerül a boltok polcaira mindössze 20 dolláros áron, ami kifejezetten baráti. A felújított változat létezését több független forrás is megerősítette, a CharlieIntel szerint azonban egy fontos játékmód kimarad, az MW2 Remastered ugyanis nem kínál majd multiplayert. Ez bizonyos szinten mondjuk érthető, valószínűleg olyan sokan nem vetették volna rá magukat, főleg akkor, ha csak konzolokra adják ki a játékot.

A Modern Warfare 2 Remasterednek azonban minden esélye megvan rá, hogy hatalmas port kavarjon, köszönhetően a videón is látható küldetésnek. A No Russian 9 évvel ezelőtt is kiverte a biztosítékot, mostanság pedig elég őrült időket élünk, úgyhogy nem csodálkoznánk, ha hetekig megint csak erről cikkeznének a bulvárlapok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)