Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 3 "Weapon Proficiencies & Equipment" Trailer

|

Úgy látszik, a Battlefield 3 őrület közepén az ellenfél is nagyobb sebességre kapcsol.

Hirdetés

Ezúttal elkészítettek egy videót, amolyan fejlesztői napló szerűséget, amelyben a Call of Duty: Modern Warfare 3 fegyverprofizmusait és felszereléseit mtuatják be - megfelelő kommentáral. 

Multiplayer eligazításnak álcázva tudjuk meg, hogy a fegyvereink segítenek majd abban, hogy a játék tökéletesen testreszabható legyen, hiszen nemcsak mi kapunk tapasztalati pontokat, hanem a fegyverek is - ezáltal képesek szintet lépni. Ezáltal nemcsak a fegyverünk lesz jobb, jobban felszerelhető, hanem mi magunk is jobban lövünk vele. Különböző fegyverek más és más profizmusokat adnak a játékosoknak - gyorsabb futást, gyorsabb közelharcot. 

Minden más kiderül a filmből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)