Hirdetés

Ezen a hétvégén külön érdemes lesz a Call of Duty: Modern Warfare-rel és a Warzone-nal játszani

|

Most még gyorsan kipörgethetjük a kimaradt tartalmakat és szinteket, mielőtt kezdetét veszi a játékban a harmadik szezon.

Hirdetés

Nem a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered megjelenése az egyetlen újdonság, ami a lelkes CoD rajongókra vár, ugyanis hamarosan érkezik a Season 3 a tavalyi Modern Warfare-hez, ezzel pedig rengeteg friss tartalom vár a többjátékos összecsapások kedvelőire. A fejlesztők azokra is gondoltak, akiknek esetleg még nem sikerült kipörgetni minden tartalmat az aktuális szezonból, ugyanis a hétvégén gyorsabban haladhatnak előre.

Hirdetés

Április 3-án, pénteken délben kezdődik el az esemény, aminek keretein belül mind a Call of Duty: Modern Warfare-ben, mind a Warzone-ban dupla XP és dupla fegyver XP jár, valamint a Battle Pass tiereket is kétszer olyan gyorsan ugrálhatjuk, mint alapjáraton. Ez az időszak egészen április 6-ig tart, és ahogy azt kitalálhattátok, mindez a másnap érkező harmadik szezont hivatott felvezetni, illetve egy utolsó lehetőség mindenkinek, hogy minden haladást bepótolhasson, amire esetleg eddig nem jutott ideje. 

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy milyen újdonságokat hoz majd a következő szezon, de a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered nemrég élesedett PlayStation 4-en, így jó esély van rá, hogy ehhez kapcsolódóan élesztenek fel módokat és pályákat a fejlesztők, hogy kedvezzenek a nosztalgiázni vágyóknak.

Ti miket látnátok szívesen a Season 3 újdonságai között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)