Hirdetés

Call of Duty Online - robotzombik támadják meg Kínát

|

A Call of Duty Online is kap egy kooperatív módot, viszont nem élőhalottak, sem pedig alienek, hanem zombirobotok támadnak benne.

Hirdetés

A Call of Duty: Ghosts és a franchise nagyobb részei természetesen nálunk is elérhetőek, de sajnos a Call of Duty Online izgalmaiból mi egyelőre kimaradunk.

A Call of Duty Online egyelőre csak Kínában érhető el, ezért ez a cikket inkább csak az irigységem szüli. A játékot a Tencent Games fejleszti és ugyan hallottunk róla pletykákat, hogy egy kicsit nyugatabbra is ellátogat majd, egyelőre hivatalos megerősítés nem történt. Most viszont már egyre jobban szeretnénk, mert a fejlesztők bejelentettek egy új játékmódot.

Bizony, a Call of Duty Online-ban a Black Ops 2 Zombies módjához hasonlóan hullámról hullámra kell visszavernünk a robotzombik támadását. A minikampány külön küldetésekkel, szereplőkkel és egyéb új megoldásokkal egészíti ki a játékot és táplálja a bennünk növögető féltékenységet.

Nektek hogy tetszik? Örülnétek, ha a Call of Duty Online ellátogatna hozzánk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)