Hirdetés

CastAR - három nap alatt összegyűlt a pénz a VR/AR szemüvegre

|

Még 29 nap van hátra a kampányból, de a volt Valvés fejlesztő virtuális és kiterjesztett valóságot ígérő szemüvegére már össze is a gyűlt a pénz.

Hirdetés

A CastAR egy AR/VR szemüveg, kiegészítve egy egykezes varázspálcára hasonlító kontrollerrel, amit a volt valvés fejlesztő, Jeri Ellsworth készít egy hasonlóan tehetséges csapattal a háta mögött.

Úgy néz ki, hogy a bizalom megvan, ugyanis alig három napra volt szüksége Ellsworth-nek, hogy összeszedje a szükséges 400 000 dollárt a projektre. Most jöhet a többi célkitűzés. A 600 000-es határt átlépve érkezhet egy újabb pályaszerkesztő megoldás, amiről hamarosan egy videót is készítenek a fejlesztők, majd 800 000 dollárnál a hardveres rész kap új funkciókat. Ha második célt is elérik, akkor a CastAR szemüvegre szerelnek egy mikrofont és fülhallgatót is, ami nagyban megkönnyíti a kommunikációt a többi játékossal.

 

Ha tetszik, amit Ellsworth-ék csinálnak, akkor látogassátok meg a Kickstarter oldalukat és támogassátok a projektet, $189-ért már tietek is masina, ami már kiadáskor kompatibilis lesz a PC-tekkel és később lehet, hogy egyéb platformokat is támogat majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)