Hirdetés

Centaurian - Live action trailer

|

Simon Peter neve ismerősen cseng? Június 10 után bizonyára sokkal többen felelnek igennel erre a kérdésre.

Hirdetés

A flashjátékok manapság nagyon divatosak, és valljuk be nem ok nélkül. Az embernek nincs mindig ideje Mass Effect 2 eposzokat tolni, és igazából néha jól esik egy kis önfeledt ökörködés.

Simon Peter, dizájner, jógatanár, csodálatos pingpong játékos, író, kreatív géniusz ezt a hullámot lovagolja meg, Centaurian című flash alkotásával. Mivel tisztában van vele, hogy a jó marketing elengedhetetlen a sikerhez, trailer is készült a június 10-én megjelenő alkotáshoz. Megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott, nekik is csak csukott szemmel. A sztori dióhéjban: az ember, és a ló mindig is barátságban éltek, ám egy napon az ember egy szinttel magasabb fokra lépett a barátságnál. Az eredmény egy horda vérszomjas kentaur, akik leigázták az emberiséget. Csak egy legény van a gáton, aki baltamerángjával rendet tehet: Simon Peter. Khm. Bocsi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)