Hirdetés

CHIP - jön a 2500 forintos, bankkártya méretű PC

|

Mindössze 9 dollárba, kevesebb mint 2500 forintba kerül a CHIP, ami egy komplett PC, mely könnyen elfér egy zsebben.

Hirdetés

Aki gamer gépet akar, nem ússza meg olcsón, de aki kevesebbel is beéri, annak a CHIP maga a tökély.

Az 1 GHz-es procival, 512MB RAM-mal és 4GB tárhellyel, valamint WiFI és Bluetooth csatlakozással ellátott mini-PC a legtöbb általános feladat elvégzéséhez épp elég. A Linux-alapú operációs rendszert futtató eszközön simán megy a LibreOffice és többezer más ingyenes, open source alkalmazás, böngészhetjük vele a netet, sőt, még régebbi (értsd: nagyon régi) játékokat is elvisz. Alapvetően egy az áramfelvételhez használt micro-USB és egy VGA csatlakozó található rajta, de adapterekkel ezekből többet is kihozhatunk.

Emellett kapható lesz hozzá a PocketCHIP kiegészítő, ami egy 4.3-as érintőkijelzőt, egy QWERTY billentyűzetet és egy 5 órán át üzemelő akkumulátort foglal magába, így menet közben is használhatjuk a gépet. A megvalósításhoz szükséges összeg, 50 000 dollár órákon belül összegyűlt, a projekt jelenleg 375 606 dollárnál tart, és még 28 nap van hátra a lezárásáig. A megjelenés 2016 májusára várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)