Hirdetés

Chun Li BABA nyertesek és mazurék öröme

|

Elvitték a tegnap nyereményként felkínált négy darab Chun Li babát. Lássuk a nyerteseket és a helyes megfejtést!

Hirdetés

Tegnap késő délután nyereményjátékra invitáltuk olvasóinkat, a GameStar TV oldalára felpakolt videóban Chun Li tökéletesen kivitelezett speciális támadása közben elhangzott szavakat kellett pontosan és minél gyorsabban eljuttatni a videóban megadott elektronikus postacímre. A győztes levelek gyorsan beérkeztek, habár egyes olvasóink megpróbálták fonetikus módszerekkel kideríteni a helyes megfejtést (melyet szintén megtudhattok a videóból) és elvinni a felajánlott négy Chun Li babát. Nyerteseinket megtekinthetitek a Chun Li BABA nyertesek, meg mazurék öröme című GSTV videóban, melyről Gyu röviden a következőképpen nyilatkozott: „Ej Ej és ezt én hagytam, hogy kirakják? :) A jó szívem fog a sírba vinni :)". Ne tessék semmi rosszra gondolni, jobbak vagyunk, mint a Megasztár tehetségkutató versenye. Gratulálunk az indulóknak, a nyerteseknek pedig hatványozottan!

Chun Li BABA nyertesek, meg mazurék öröme...  

chun_li_nyeremenyjatek_video.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)