Hirdetés

Cities: Skylines - minden járművet testreszabhatunk

|

Tovább bővülnek a lehetőségeink a Cities: Skylines-ban: egy új moddal bármelyik jármű külsejét és viselkedését megváltoztathatjuk.

Hirdetés

A Cities: Skylines nem csak a városépítős műfaj jelenlegi legnagyobb sztárja, de a modderek körében is hatalmas sikereket arat a játék, hiszen rendkívül könnyen befolyásolható a működése. Ugyan korábban volt pár probléma a modokkal, de azért a játékosokat ez nem tántorította el, úgyhogy itt van egy újabb király ötlet.

A játékhoz ugyan jár egy beépített eszköz, amivel beállítgathatjuk az egyes dolgok megjelenését, az Advanced Vehicle Options mod egy kicsit magasabbra emeli a lécet. A mod telepítését követően egy új ikon jelenik meg a kezelőfelületen, melyet megnyitva az összes járművet elkezdhetjük buherálni, akár menet közben is.

A felnyíló panelen beállítgathatunk mindenféle színösszeállításokat, de természetesen nem csak esztétikai jellegű opciók vannak. Megváltoztathatjuk a maximum sebességet, illetve a gyorsulás és a fékezés sebessége is állítható. Vonatok esetében olyat is csinálhatunk, hogy az utolsó kocsit mozdonyra cserélhetjük, így a vonat bármelyik irányba elindulhat.

Ha kicsit drasztikusabb lépésekre szánjuk el magunkat, akkor akár teljesen ki is iktathatunk egy járműtípust a játékból, de készüljünk fel, hogy ezeknek messzemenő következményei lehetnek a pénzünkre nézve.

Ha tetszik az ötlet, akkor a modot a Steam Workshopon keresztül a többi modhoz hasonlóan egy kattintással fel lehet telepíteni. Felhasználói visszajelzések alapján úgy tűnik, nincs kompatibilitási probléma, működhet más modokkal párhuzamosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)