Hirdetés

Cliff Bleszinski fel akarja támasztani a LawBreakerst

|

Nullázódik azon napok számlálója, amik úgy teltek el, hogy Cliff Bleszinski nem említette bebukott játékát.

Hirdetés

A LawBreakers legalább akkora siker volt, mint a Battleborn - aki már akkortájt is játszott, tudja, hogy ez nem nagy érdem. Az Overwatch megjelenésének környékén próbálta meglovagolni a csapatalpú-lövölde hullámot, és mivel Cliff Bleszinski vezette a projektet, volt is benne némi potenciál. A fejlesztő az Unreal Tournamenttel és a Gears of Warral vált híressé, így sokan feltételezték, hogy tudja, mit csinál.

A sztori vége ettől függetlenül ugyanaz volt, mint a Battlebornnál: kutyát nem érdekelte a játék, és lelőtték a szervereket.

Hirdetés

Mielőtt tovább rugdalnám a LawBreakerst, megjegyezném, hogy minden tesztalkalmon részt vettem, és meg is vásároltam a teljes változatot. Élveztem a játéktempót, a karaktereket és a látványt, de azt az első perctől tudni lehetett, hogy nincs itt akkora érdeklődés, amekkorát Bleszinski elképzelt. Ennek pedig meg is lett az eredménye.

Az elmúlt hetekben az alkotó ismét elkezdett a játékon pörögni, és úgy tűnik, egy ügyvédi szóváltás után rájött, hogy a LawBreakers bizony a Nexon tulajdona. Ez megnehezíti a "feltámasztási eljárást", de Cliffet ez nem rettenti el: Twitteren követelt párbeszédet a kiadó elnökével.

A LawBreakers után Bleszinski összerakott egy battle royale játékot is Radical Heights címmel, ami szintén a darálóban végezte. Valószínűleg egyik sem támad fel, vagy ha igen, nem jósolunk nekik nagy jövőt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)