Hirdetés

CoD: Modern Warfare 2 - Időben érkezik a PC-s verzió

|

Rob Bowling, az Infinity Ward kommunikációjának felelőse kijelentette, hogy szó sincs a PC-s kiadás elhalasztásáról.

Hirdetés

Megnyugodhatnak a PC-s CoD rajongók, hiszen a legújabb epizód, a Modern Warfare 2 egyszerre érkezik konzolos testvéreivel.



Akinek nem lenne elég Robert Bowling twitteres bejegyzése, az hallgasson bele egy meglehetősen hosszúra nyúlt podcastba. Ami bennünket leginkább érint az kb. 1:40:00-nál kezdődik.
Rossz hír lehet viszont, hogy a PC-s tábor számára nem terveznek dedikált szervereket, a privát meccsek mind a Steamhez kötött IWNeten keresztül zajlanak majd, tehát a játék futtatásához működő Steam-account szükségeltetik. A sokat bírált Punkbuster helyett a Valve-féle VAC gondoskodik.
A modkészítők kénytelenek lesznek egy ideig más játékokkal foglakozni, ugyanis a Modern Warfare 2 módosításához szükséges eszközöket sem tervezik egyhamar közkézre bocsátani.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)