Hirdetés

Code Vein - megvan, hogy mikor kapunk DLC-ket

|

Akik még több tartalmat szeretnének a vámpíros animébe oltott Dark Soulsból, azok hamarosan beszerezhetik a szezonbérletet.

Hirdetés

Tesztünk alapján a Code Vein kívülről nagyon eredeti és jól áll neki a gótikus anime-vámpír kaszabolás, azonban nem használ ki minden lehetőséget, ötletet. Ennek ellenére akik el szeretnék ütni az időt az Elden Ring érkezéséig egy Souls-klónnal, azok elszórakozhatnak vele, ráadásul hamarosan még több tartalommal bővül az alapjáték. 

Hirdetés

A Bandai Namco Twitteren jelentette be, hogy a három DLC-t számláló Season Pass 2020 elején érkezik meg és további bossokat, fegyvereket, sztorit, NPC skineket egyéb újdonságokat hoz magával. Ezenkívül decemberben érkezik egy ingyenes frissítés is, amely többek között új karácsony témájú kiegészítőket, új pózokat, tánc emote-okat és ehhez hasonlókat tartalmaz majd.

A Code Vein már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)