Hirdetés

Code Vein - látványos képeken a karakterek és támadások

|

A Bandai Namco egy rakat látnivalóval mutatja be a God Eater franchise fejlesztőinek vámpíros akcióját, a Code Veint. A játék több részletét is szemrevételezhetjük.

Hirdetés

Kellemes meglepetés volt, mikor a Bandai Namco leleplezte áprilisban, hogy vámpíros akció-szerepjátékot készít a God Eater fejlesztőcsapata, az első trailer is kifejezetten hangulatos volt, szóval minden okunk megvan rá, hogy várjuk az "anime Dark Soulst".

Hirdetés

Ma egy halom képpel próbálja meg felkelteni a figyelmünket a kiadó, amelyeken nem csupán hőseinket és ellenfeleinket láthatjuk, de az egyik képességet, a Blood Veilt is prezentálják használat közben: ez egy fegyver, amivel energiát szívhatunk el az ellenségtől, majd egy "Hemorrhage" (Vérzés) nevű speciális támadássá konvertálhatjuk azt. Ráadásul különböző típusú támadásokat hajthatunk végre vele, amik más-más hatásokat, például közvetlen támadást, védelmi buffokat vagy mobilitásnövelést eredményeznek. A harci stílus tehát nagyban függ attól, hogy milyen Blood Veilt használunk. Az alábbi galériában ezt és a dungeonöket is megcsodálhatjátok:

A Code Vein valamikor 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)