Hirdetés

Command and Conquer - új játék új fejlesztőcsapattól?

|

A RockPaperShotgun igen éles szemű emberei tegnap felfedezték, hogy online lett egy új Command and Conquer honlapja.

Hirdetés

Első örömüket követve a honlap azonnal el is tűnt az elektronikus homályban.

A CnCStage oldalról van szó, amely frissítést kapott, eközben minden bizonnyal véletlenül (?) online került - majd valószínüleg gyorsan le is kapcsolták. 

A RockPaperShotgun beszámolója szerint az oldal azt jelentette be, hogy az új Command and Conquert egy új stúdió fejleszti, az Electronic Arts új stratégiai zászlóshajója, a Victory Games. Az új stúdió Texasban, Los Angelesben és Shanghaiban található. 

Az oldal tanúsága szerint a stúdió vezetője, Jon Van Caneghem kijelentette, hogy az új csapat egy "AAA Command and Conquer játékot" fejleszt PC-re.

Caneghamtól idéztek még mást is:" Az új Command and Conquer telejsen túllép a régi technológiáján, hogy létrehozzon egy stabil bázist a jövő fejlesztéseinek"

Az oldal maga is említette, hogy a Command and Conquer franchise teljesen új technológiai hátteret kap vadiúj fícsörökkel, mindez akár találkozhat is az Electronic Arts elgondolásával, amely szerint a játék csak online lesz játszható.

Az oldal nem emlegetett konzolokat - emellett semmilyen hivatalos bejelentés illetve kommentár nem érkezett még az Electronic Artstól a hírre - az oldal pedig változatlanul nem elérhető. 

Hétkilenced elküldte az oldal Webcache linkjét, íme. Köszi!

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)