Hirdetés

Command & Conquer 4 - Ingyenes misszió érkezett

|

Egy régi-új ingyenes misszióval gazdagodtak a Command & Conquer 4 rajongói.

Hirdetés

Rögtön megmagyarázom, mit is értek régi-új misszió alatt. Történetünk ott kezdődik, hogy annak idején az Electronic Arts egy Night Moves címre keresztelt bónusz misszióval kedveskedett a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight előrendelőinek, aminek köszönhetően megismerhették, hogy pontosan milyen események is előzték meg a Tiberium saga utolsó felvonását.



Mostantól minden egyes Command & Conquer 4: Tiberian Twilight kópia tulajdonosa számára elérhető a Night Moves, így nem csak az egykori előrendelők válhatnak Gideon mesteri tervének részesévé, amint csapdát állít a hamis prófétának, Kane-nek.
A frissítés elvileg automatikus, hiszen mint azt jól tudjuk, a játék folyamatos internet-kapcsolatot igényel. A hadjárat képernyőjén mindenki megtalálja a Night Moves missziót, feltéve, hogy 2011 márciusa előtt regisztrálta játékát. Aki később tett így, annak a hivatalos fórum előkészített segélyvonalán kell majd jeleznie, s az EA manuálisan engedélyezi számára a hozzáférést.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)