Hirdetés

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight dobozkép

|

A minap leleplezett dobozkép mellett tucatnyi új pillanatfelvétellel gazdagodott galériánk.

Hirdetés

2010 első felében - valószínűleg tavasszal - kerül az üzletek polcaira a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight.



A népszerű sorozat negyedik felvonása egy, a közösséget megmozgató névadási akció keretében nyerte el alcímét, ami végül nem kis felháborodást váltott ki a játékosok között. A Tiberian Twilight ugyanis még az időközben felvásárolt, majd az EA Pacific, végül pedig az EA Los Angeles óriásstúdióba olvasztott Westwood ötlete volt. Ettől függetlenül reméljük, hogy a tíz legjobbnak gondolt névadó valóban résztvehet majd a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight bétatesztjén, s nem szegi meg szavát az EA.

Teljes alakban megtekintető a galériában




Kane tehát visszatér, s az eddig nyilvánosságra hozott információk szerint szövetséget ajánl a GDI vezetőinek. Ismerve azonban a NOD Testvérisége karizmatikus vezérét, biztos lesz valamilyen kavarás a háttérben, szóval jobb, ha felkészülünk egy-két meglepetésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)