Hirdetés

Command & Conquer 4 - Van is, meg nincs is DRM

|

Az EA szerint nincs DRM mellékelve a Command & Conquer 4-hez. Pedig...

Hirdetés

Az Ubisoft példáján jól látszik, hogy hová vezethet a kalózoktól való beteges félélem. Az folyamatos internetkapcsolatot igénylő új DRM már másnap halálos találatot kapott a hackerek részéről, miközben a jóhiszemű vásárlókat az Ubisoft szervereinek rakoncátlankodása gátolta meg az önfeledt játékban.

Ennek fényében örülhetünk, hogy az EA állítása szerint a Command & Conquer 4-ben egy fikarcnyi DRM sincs, így nem kell az Ubisoft esetében tapasztalt bakikra számítani. Ezt a hivatalos fórumon tették közé, ám ugyanitt pár sorral lejjebb már az olvasható, hogy ha játszani szeretnénk a Command & Conquer 4-gyel, akkor internetkapcsolatra van szükségünk. Igaz, ezt hamarosan bővebben is kifejtik. De akkor is; még ha nem is szükséges a folyamatos net, mint az Ubisoftnál, ha csak induláskor ellenőrzi online a játék eredetiségét, az már DRM. Reméljük, ezúttal nem kell majd emiatt túl sokat káromkodnunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)