Hirdetés

Command & Conquer: Generals 2 - Ideje visszaszerezni a koronát

|

A sárba tiport Command & Conquer név újra régi fényében fog csillogni. Ezt ígéri a BioWare Victory csapata.

Hirdetés

Az utóbbi évek töketlenkedése után végre a megfelelő irányba látszanak elmozdulni a dolgok az Electronic Arts stratégiai játékokért felelős divíziójánál. A korábbi szerencsétlenkedés legnagyobb áldozata a Command & Conquer franchise volt. A Tiberium Wars még teljesen korrekt volt, ám a Red Alert 3, végül pedig a Tiberian Twilight mindent elkövetett azért, hogy meghurcolja az egyik legerősebb RTS-brandet.



Ideje volt hát változtatni, különben sosem szerzik vissza azt a koronát, ami sokáig a Command & Conquer játékok fejét ékesítette. Az EA első lépésben szélnek eresztette az utolsó rész fejlesztőit, majd leigazolta azt a John van Caneghemet, akit az egykori New World Computing alapítójaként a Might & Magic és a Heroes of Might & Magic sorozatok atyjaként tisztel a világ. A köré felépített csapat a Victory Games nevet kapta, és mostantól a BioWare égisze alá tartozik, mint BioWare Victory.



A stúdió első játéka a Command & Conquer: Generals 2 PC-re érkezik 2013-ban, mégpedig a DICE által fejlesztett Frostbite 2 motort használva. Feszes tempójú stratégia, akciódús játékmenet, lenyűgöző látvány, brutális modern hadviselés és magas minőség: ha ezeket az ígéreteket sikerül beváltani, akkor elsők között rohanok megvenni.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)