Hirdetés

Company of Heroes 2 - ingyenes DLC-k lépnek a frontra

|

A Company of Heroes 2 rajongóinak ma lesz miért újra előszedniük kedvencüket. Két ingyenes tartalmi csomag és egy tekintélyes patch is érkezett.

Hirdetés

A Total War: Rome 2 és a Company of Heroes 2 játékosai között lezajlott egy verseny, melynek az volt a lényege, hogy amelyik játékkal több meccset folytatnak le adott időn belül, annak a közössége ingyen tartalmakkal gazdagodik.

A verseny véget ért, és a Company of Heroes 2 katonái kerültek ki győztesen a versengésből. A fejlesztők tartották a szavukat, meg is érkezett a két ajándék DLC. A német oldalon a JU-87 Stuka bombázó várja a parancsnokokat, a szovjet oldal játékosai pedig az IL-2 Sturmovik géppel, illetve a T-34/85 tankokkal vonulhatnak csatába.

Az ingyen bővítéseket csak limitált ideig érhetitek el ingyen, így érdemes lesz még február 22. előtt beszerezni ezeket. A csomagok egyébként az Aftermath frissítéssel együtt érkeznek, ami bevezeti a battle szervereket, tartalmaz egy új térképet és sok minden mást is, melyeket a fenti videóból megismerhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)