Conan Exiles - nyílt világú Conan túlélőjáték jön

|

Száműzöttként kell egy sivatagban boldogulnunk a Funcom legújabb Conan, a barbár játékában.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Szintén a Funcom üzemelteti a 2008-ban megjelent, és 2011 óta ingyenesen játszható Age of Conant, ami valahogy továbbra is életben tud maradni.

A kiadó ettől függetlenül megpróbálja máshogy is használni a Conan, a barbár franchise jogait. Idén nyáron jelenik meg Early Accessben PC-re (és valamikor később konzolokra) a Conan Exiles, amiben minden játékos egy-egy száműzöttet irányít. A pusztaságból nincs menekvés, így ott kell harcolnunk a túlélésért, építkeznünk, és ha mindent jól csináltunk, uralkodnunk. Ültethetünk növényeket, vadászhatunk állatokra, gyűjtögethetünk nyersanyagokat fegyverek és eszközök, vagy akár egy lakhely készítéséhez, összeállhatunk másokkal, vagy megpróbálhatunk egyedül boldogulni. Ha elég erősnek érezzük magunkat, harcba indulhatunk, hogy minél nagyobb terület felett vegyük át a hatalmat.

Játszhatjuk egyedül, vagy másokkal publikus és privát szervereken. Ez eddig nem hangzik igazán eredetinek, de majd meglátjuk. Addig is nézzétek meg az iménti videót, valamint az alábbi három képet, hátha ezek alapján megtetszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!