Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - ne bántsd a csirkéket

|

A Counter-Strike játékokban már jó ideje ott figyelnek a szárnyas jószágok, azonban ki tudja mi okból, de az utóbbi időben kiemelt figyelmet kaptak.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben egyébként is mindent elárasztottak a kis tollas szörnyetegek, köszönhetően annak az ominózus videónak, amiben Bözsi néni nem jön ki a tyúkért. Sokan próbálták meglovagolni a trendet, több Androidos játék is felütötte a fejét, és bár valószínűleg teljesen más okból, de a CS:GO játékosoknál is a csirkék kerültek középpontba.

A napokban ShookBox videója rázta fel a virtuális állatvédőket, amely a CS:GO egyik tyúkjának utolsó pillanatait mutatja be. Miközben felé repül a gránát, szemei előtt lepereg az egész élete,egészen onnantól, hogy kikelt a tojásból. Egy ilyen memória bizony még egy embernek is becsületére válna, nemhogy egy tyúknak.

A következő videó egy kicsit régebbi, de nagyon jól szemlélteti, miért is érdemes jóban lenni a virtuális madarakkal. Kétségtelen, hogy ha egy ilyen jelenet mondjuk az ESL One döntőjében történne meg, egy emberként sírna fel mind az egymillió néző.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)