Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - egy 3D szemüveg elég a wallhackhez

|

A CS:GO a világ egyik legnépszerűbb eSportja, ezért elég aggasztó, hogy a 3D-s technológia segítségével előnyhöz juthatunk bizonyos szituációkban.

Hirdetés

Napi többmillió játékos darálja egymás a Counter-Strike: Global Offensive szerverein, és a Twitch-en is gyakorlatilag bérelt helye van a játéknak a dobogón. Nem csoda hát, hogy a játékosok mindent megtesznek annak érdekében, hogy egy kis előnyhöz jussanak. A nemrég kirobbant doppingbotrányok után most itt a legújabb őrület.

Nem kell túl bonyolult dologra gondolni, hiszen egy erősebb gép, egy jó monitor és egy 3D szemüveg is elég ahhoz, hogy bizonyos helyzetekből kihozzuk a legtöbbet - mondjuk átlássunk a falakon. Az alábbi videóban 3kliksphilip meg is mutatja, pontosan hogy működik a dolog az Nvidia 3D-s technológiájával.

A módszernek nyilván vannak azért hátulütői, hiszen mivel a CS:GO nem erre lett kitalálva, maga a célzás nehézkesebb, de ha megvan hozzá a felszerelésünk, akkor egy gombnyomással váltogathatunk a megjelenítési módok között. Kíváncsian várjuk, hogy a Valve tervez-e valamit tenni az ügyben.

Szerintetek van értelme egy ilyen trükknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)