Hirdetés

Crackdown 3 - 15 órás kampányra számíthatunk

|

Két héttel a megjelenés előtt a stúdió megerősítette, hogy az előző részeknél hosszabb sztori vár ránk.

Hirdetés

Nehéz elhinnil, de most már legfeljebb egy nukleáris katasztrófa állhat a Crackdown 3 megjelenésének útjába, és bár valószínűleg nem ez lesz minden idők legütősebb Xbox-exkluzív címe, azért örülünk, hogy végre kipróbálhatjuk.

Hirdetés

A Microsoft Studios kreatív vezetője, és egyben a játék írója, Joe Staten egy interjúban erősítette meg a napokban, hogy valamivel több akció vár ránk a kampányban, mint a sorozat korábbi részeiben.

Ha egyedül, vagy egy közeli baráttal akarsz játszani, ha csak egy hátradőlős sztorit akarsz átélni, remek: ehhez van egy több mint 15 órás kampányunk. Ha inkább ahhoz van kedved, hogy szuper kompetitív módban kiverd mások fogát, akkor ahhoz is van egy játékmódunk. Na jó, nem kell valójában kiverni a fogukat, de értitek mire gondolok...

Aztán hogy valójában kinek meddig tart majd a játék, az a megjelenés után kiderül, hiszen a főellenségnek bármikor, akár a játék legelején is nekiugorhatunk. Biztosan lesz, aki így is tesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)