Hirdetés

Croteam - Köszönjük Steam!

|

A horvát Croteam feje mondott köszönetet a Valve-nak, hogy az jobbá tette a PC-s játékipart

Hirdetés

Délnyugati szomszédunk fejlesztőcsapatának, a Croteamnek főnöke Roman Ribaric köszönte meg a Valve-nak és a Steamnek, hogy hála nekik ma jobb a PC-n való játék.

Mostanában a kiváló Serious Sam játékaik vizuális újrakomponálásán fáradozó horvát csapat főnöke ezt mint tősgyökeres PC-s játékos mondta, hiszen pontosan ezért kér is kérdezték meg őt arról, hogy mi a véleménye a PC-s játékipar halálát jósoló víziókról. Először is kijelentette, hogy a PC-s játékipar most jobban áll mint korábban, és ez elsősorban a Valve-nak és a digitális játékpiacot uraló Steamnek köszönhető. "Egy kiváló tecnológia ami mögött remek szerver-infrastruktúra áll, és a Valve lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a fejlesztők használják ezeket." -mondta. "Mi mindig is a saját technológiánkat használtuk másé helyett, de a Steammel erre nincs szükség." -tette hozzá. Végül átvenném a hír forrásának utolsó gondolatát, amely szerint a bár a PC-s játék a jövőben kissé elkonzolosodik majd, de igen messze áll még a haláltól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)