Hirdetés

CryEngine - brutális az új rövidfilm

|

A Crytek motorja elég durva dolgokra képes, mint ahogy azt a mellékelt real-time renderelt rövidfilm is mutatja.

Hirdetés

Az alábbi rövidfilmet a CNCPT hozta nyilvánosságra, és hozzádobtak néhány screenshotot is, hogy ne árválkodjon itt magában. Azt már eddig is tudtuk, hogy az új motor alatt igencsak valósághű a céltalan rombolás, és bár most is a pusztításé a főszerep, a módszer egy kicsit szofisztikáltabb.

A 4 perces videó teljes real-time rendereléssel készült, és bár itt-ott azért észrevehetőek apróbb glitch-ek, a látvány még így is lélegzetelállító.

A crydev.net néhány moddere számos képpel is készült,  hogy már most elkezdhessünk gyűjteni egy új vízhűtésre, mert ha egyszer a játékoknak ilyen ilyen grafikája lesz, akkor bizony izzadni fog a vas.

Nektek hogy tetszett a rövidfilm?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)