Hirdetés

Crying is Not Enough - trailert kapott az Alan Wake stílusú horror

|

Június elején már meg is kapjuk a Remedy kultikus szériáját megidéző játékot.

Hirdetés

A beszédes nevű Storyline Team le sem tagadhatná, hogy a Remedy emlékezetes játéka inspirálta őket, amikor megálmodták a Crying is Not Enough című projektjüket, de nem is választhattak volna jobb ihletforrást az Alan Wake-nél.  

Hirdetés

A külső nézetes akció-horror főszereplője Jacob Helten az eltűnt feleségét, aki egy autóbaleset után titokzatos módon felszívódik. Egy rejtélyes nő bukkan fel, aki arról informálja a férfit, hogy tudja, hol van a neje, a nyomok pedig egy hátborzongató helyre vezetik Jacobot. A Crying is Not Enough launch trailere tartalmaz gameplay mozzanatokat is, szóval ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mennyire emlékeztet a játék az Alan Wake-re, akkor kattintsatok egy merészet: 

A Crying is Not Enough június 8-án jön PC-re, majd valamikor ősszel PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenhet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)