Hirdetés

Crysis 2: The Crysis 2 experience part #2: Semper Fi trailer

|

A Semper Fi az amerikai tengerészgyalogság, azaz a U.S. Marine Corps jelszava.

Hirdetés

Voltaképpen a Crysis 2 esetében is tengerészgyalogsági közreműködésről beszélünk - ezek az átlagosnál jobban kiképzett katonák használják ezt a "Mindig Hűséges" mottót.

Az alábbi filmben, amely a Crysis 2 PS3-as változatával készült szintén egy tengerészgyalogos bőrébe (nanoruhájába) bújhatunk és úgy tekinthetjük meg az akciót közelebbről - s akinek minden vágya egy Crysis 2 megjelenés, vagy egy Crysis 2 demo (a PC-s, ami ugye március elsején jön), annak már tényleg nem kell sokat várnia... Türelem, nyugalom, addig is íme egy film azoknak, akik egy tengerészgyalogos szemén át szeretnék a Crysis 2 világát látni:                                   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)