Hirdetés

Crysis képregény mini-sorozat készül

|

Hat részes képregénysorozat készül a Crysis 1 és 2 közötti időszakról.

Hirdetés

"Minden nap egy Crysis hír" - ez a Crytek jelmondata. A Crysis 2 megjelenés jövő héten esedékes, de az IDW képregény kiadó már most bejelentett egy hat részes képregény mini-sorozatot, ami a Crytek sci-fi lövöldéjén alapul majd.

A képregények története a Crysis első és második része közötti eseményeket meséli el, így jó eséllyel megtudjuk majd, mi történt a sziget-incidens után... A képregényt Richard Morgan írja, aki a Crysis 2 munkálataiban is részt vett, a rajzokat pedig Peter Bergting készíti. Az IDW kiadó nem rég a Dragon Age-hez is bejelentett egy hasonló mini-sorozatot.

Nem ez az első alkalom, hogy játékból képregényt készítenek, gondoljunk csak az Assassin's Creed: The Fall-ra, vagy a Mass Effect füzetecskékre. Személy szerint pártolom az ilyesmit - persze csak akkor, ha nem végeznek silány munkát és hűek maradnak a játék alapvető értékeihez. Ti melyik játékból készült képregényt olvasnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)