Hirdetés

Crysis Warhead - Barátságosabb DRM

|

A DRM érzékeny pontja a játékoknak általában véve. A Crysis Warhead most vált barátságosabbá.

Hirdetés

A normális vásárlók bizony sokat szidják a DRM-et, és valljuk be általában jogosan. Ezeknek a másolásvédelmeknek ugyebár az lenne a céljuk, hogy a piszok kalózok ne tudják lemásolni az évek alatt kifejlesztett cuccost. Ennek ellenére szinte minden játék megjelenik warez oldalakon a megjelenést követő egy-két napban - ha nem éppen előtte. A kalózokat tehát nem annyira bántja a DRM, nem úgy a rendes embereket, akik néha akkorát tudnak szívni egy egy keményebb védelemmel, hogy ihajj. Valami megoldás csak leszen majd hosszú távon, de hát ebbe most ne menjünk bele, inkább nézzük mit ajánl nekünk a Crysis Warhead. Bizony ők is rájöttek, hogy a DRM kell is meg nem is, és a manapság divatos "ötször telepíthetsz" megoldást választották ők is. A hivatalos honlapra ellátogatva leszedhetjük a kis programocskát, melynek segítségével "deaktiválhatunk" egy telepítést, mondjuk a fater gépén, hogy végre beélesíthessük, a laptopra fellőtt verziót. Köszi...

De ha mondom, hogy csak öt gépre szabad, te bimbó!

 

crysis1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)