Hirdetés

Crysis Warhead kacsaúsztató

|

Újabb, viccesen lezárt videó érkezett a hazánkban magyar szinkronnal megjelenő, önállóan is futtatható kiegészítőből.

Hirdetés

Sok múlik a Crytek Budapest fejlesztette kiegészítő sorsának alakulásán. Ugyanis kritikai siker (néhány kivételtől eltekintve a sajtó imádja) és megfelelő számú példány gazdára találása esetén (erről még nem áll rendelkezésünkre információ) jó eséllye komoly branddé válhat az eredetileg trilógiának tervezett Crysis.

 - Hogy halt meg?
 - Ráléptek az ujjaira.
 - És belehalt?!
 - Bele, pedig nagyon kapaszkodott az ablakpárkányba.

 

warhead_1.jpg


A Crysis Warhead tehát nem keverendő össze a második epizóddal, mivel egy, az eredetivel párhuzamosan futó történetszálat (6-7 órás szingli kampány) feldolgozó, komoly multiplayer támogatással bíró expanzióról van szó.



A Crysis Wars címre keresztelt multis csomag 14 átdolgozott és 7 új térképet, két új fegyvert és egy új játékmódot (Team Instant Action...gyakorlatilag Team Deathmatch) tartalmaz. Az elődjénél már most népszerűbb multis kiegészítés bekerült az Electronic Sports League online ligájába, ahol a játékosok a következő játékmódokban mérhetik össze képességeiket: Instant Action 1on1, Team Instant Action 2on2, PowerStruggle 3on3 és PowerStruggle 5on5.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)