Hirdetés

Crysis Warhead - Kiváló az első értékelés

|

Szeptember 12-én debütál Európában a Crysis: Warhaed, melynek ma befutott az első értékelése, mely csupa jót sejtett előre.

Hirdetés

A frankfurti CryTek budapesti divíziójának első produkciója, a felemás sikereket elkönyvelt, de kétségkívül látványosra sikeredett Cryisis első, önálló expanziója, a Crysis: Warhead. Európában pénteken polcokra felkerülő kiegészítő fejlesztése kapcsán több kérdés is felmerült, melyeket egytől egyik sikerült megválaszolnia és megoldania a CryTek Budapestnek. Egyrészt a játék végre nem igényel atomerőművet a megfelelő futtatáshoz, továbbá lehetővé tették a srácok, hogy egy raklapnyi szemet kápráztató DirectX 10 effektet DX9 alatt is futtathassunk.

crysiswarhead12.jpg

A Crysis: Warhead ezúttal a már megismert sziget másik oldalán játszódik és Nomad helyett a kicsit őrült, vakmerő és félelmet nem ismerő Psycho bőrébe bújva kell a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság katonáit, illetve az idegeneket lapátra tennünk.

És most úgyfest, hogy a kemény munka meghozta a gyümölcsét és minden egyes elpuffogtatott marketing fogás valóra is vált, ugyanis az angol PC Zone által leközölt exkluzív teszt írója 92%-ot adott hazánk fiai alkotására.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)