Hirdetés

Homefront 2 - pre-alpha játékmenet látható

|

A korainál még koraibb gameplay videó látott napvilágot a Crytek által fejlesztett Homefront 2-ből.

Hirdetés

A Homefront első részét a Kaos Studios és a Digital Extremes készítette a THQ felügyelete alatt, de a csődeljárás után a sorozat jogait a Crytek zsebelte be, a játékvilágban nem is olyan soknak számító 500 ezer dollárért (kb.112,5 millió Ft).

Ennek következtében a Crytek UK kapta a feladatot, hogy életet leheljen a Homefront 2-be, nekik köszönhetjük (vagy épp, hogy nem, mindenki döntse el maga) többek között a Crysis 3-at. Eddig nem sokat hallottunk a projektről, most viszont érkezett egy csipetnyi pre-alpha játékmenet, melyből nem sok minden derül ki, de legalább látjuk és halljuk, hogy a Homefront 2 él és mozog.

Az Észak-Korea által leigázott Egyesült Államokról szóló Homefront 2011. márciusában jelent meg, és kapott hideget-meleget egyaránt: egyeseknek nagyon bejött, a többség viszont lemondóan legyintett, mondván újabb tucat-FPS-t kaptunk. A szakmai és amatőr kritikákat összegyűjtő és átlagoló Metacritic-en a játék jelenleg 70%-on áll előbbi, 56%-on utóbbi alapján. Vajon a Cryteknek sikerül túllépnie az első rész hiányosságain?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)