Hirdetés

Csevegő vírusok

|

Az azonnali üzenetküldő szolgáltatásokon keresztül terjedő kártékony programok száma folyamatosan emelkedik.

Hirdetés

A vírusírók az emailes férgek helyett újabb és újabb technikákat bevető kártékony programokat igyekeznek kifejleszteni. Ennek egyik oka, hogy az emailes kártevők ellen már sokszor adottak a védelmi megoldások. Az azonnali üzenetküldés azonban a vírusírók szemében is egy folyamatosan fejlődő terület, amelynek lehetőségeit igyekeznek kihasználni. Ebben az esetben is a felhasználók megtévesztésével próbálják elérni a céljukat. A leggyakrabban olyan üzeneteket küldözgetnek, amelyekben egy kártékony weboldalra mutató hivatkozás is megtalálható. Ha a felhasználó erre kattint, akkor a számítógépe könnyedén megfertőződhet.

 

Egy hónap alatt 21 új kártevő >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)