Hirdetés

Csúnyán benézett Half-Life „szivárgás” kínozta meg a rajongókat

|

Néhány rövid, reményteljes óráig úgy tűnt, hogy a Valve hamarosan bejelent valamit a széria kapcsán.

Hirdetés

Az E3 ugyan minden jel szerint halott, de a Summer Game Fest egész ügyesen betöltötte a legendás rendezvény után hagyott űrt, a fizikai kiállítások híveinek pedig továbbra is van mit várniuk a nyári szezonban, hiszen a világ legnagyobb videojátékos expójává előlépett német Gamescom nem dőlt ki a sorból.

A kölni esemény idei felvonására augusztus 23. és 27. között kerül majd sor, egy ideig pedig úgy tűnt, hogy a Valve is hoz valamit a Koelnmesse színpadára, méghozzá Half-Life témában, csakhogy aztán kiderült, hogy egy hatalmas mellényúlásról van szó.

Hirdetés

Egy felhasználó a GamingLeaksAndRumours Reddit-fórumra töltött fel egy képernyőfotót a Gamescom androidos társalkalmazásából, amely arról árulkodott, hogy a kiállítók között a Valve is ott lesz, a cég profilján pedig a "Half-Life" hashtag is feltűnt. A több híroldal által is lehozott infó hatására az örök optimisták persze rögtön a Half-Life 3 bejelentéséről kezdtek ábrándozni, míg a visszafogottabb rajongók a Half Life: Alice PS VR 2-es átiratáról és más újdonságokról találgattak.

A csalfa remény azonban nem tartott sokáig, a bejegyzés elkövetője ugyanis néhány óra után frissítette a posztot azzal, hogy a tavaly letöltött Gamescom-alkalmazást nézte, ami azóta is fent van a telefonján. Az illető reflexből feltételezte, hogy ez frissült a 2023-as információkkal, ám az expó az idén - legalábbis eddig - nem kapott alkalmazást, az új letöltők pedig a régit sem érhetik el a Play Áruházban. Magyarán a fent látható adatlap a Gamescom 2022-re vonatkozott (ahol egyébként szintén nem volt Half-Life bejelentés).

A sztori végső csavarja pedig az, hogy a kiállítás honlapja alapján a Valve Németországi leánya, a Valve GmbH ettől függetlenül tényleg ott lesz az idei Gamescomon, ezen az adatlapon viszont egy szóval sem kerül említésre a Half-Life. Nagyon úgy néz ki hát, hogy az idén sem érdemes Gordon Freeman visszatérésében reménykedni, már ha egyáltalán akad köztetek olyan, aki 17 évvel a Half-Life 2: Episode Two megjelenése után még komolyan hisz ebben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)