Hirdetés

Csúszik a Darksiders II

|

Beigazolódtak a THQ elnök korábbi szavai és júniusról későbbre tolódott a Darksiders II megjelenése.

Hirdetés

Danny Bilson, a THQ vezetője a múlt hét során nyilatkozta azt, hogy csak és kizárólag akkor adják ki a Darksiders II-őt, ha az készen van. A tökéletes végeredmény érdekében akár csúszásra is sor kerülhet, hiszen a lehető legjobb formában szeretnék piacra bocsájtani.

Szavai beigazolódni látszanak, mivel a THQ minap szomorúan jelentette be, hogy a Darksiders II fejlesztői nem tudják tartani a júniusi premierdátumot, ezért későbbre kell tolni a produktumot a minőség érdekében. A játék készítéséért felelős Vigil így is gőzerővel azon munkálkodik, hogy megfeleljenek a rajongóknak és ők se feküdjenek le lelkiismeret-furdalással egy esetlegesen elbaltázott termék miatt.

A Darksiders II új dátumát nem tudták napra pontosan belőni a fiúk, de annyi bizonyos, hogy augusztusban számíthatunk rá PC-re, PS3-ra, X360-ra és a későbbiekben Wii U-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)