Hirdetés

Csúszik a Path of Exile 2 bétája, még sokáig nem játszhatunk vele

|

Túlságosan optimisták voltak a fejlesztők, a közös érdeket szem előtt tartva most inkább időt kértek.

Hirdetés

Bár eredetileg az alapjáték fejlesztett verziójaként, nagyobb frissítéseként indult, idővel akkorára duzzadt, hogy a Grinding Gear Games inkább teljes értékű, önálló folytatásként mutatta be a Path of Exile 2-t. Utoljára tavaly decemberben láthattuk mozgásban az egyelőre csak PC-re érkező, felsőnézetes free-to-play akció-szerepjátékot, egészen 12 percen át. Megjelenési dátumot nem kaptunk, viszont a fejlesztők annyit elárulták, idén június 7-én rajtoltatják a bétát.

A tervek azonban meghiúsulni látszanak, ugyanis a Grinding Gear Games egy Twitter/X bejegyzésben adott hírt arról, miszerint jelentősen elcsúsztatja a Path of Exile 2 bétáját.

Hirdetés

A posztban arról írtak a fejlesztők, hogy bár úgy gondolták, a korábban beharangozott időpontig a játék tartalmi, érdemi részével elkészülnek, a játékmenet kicsiszolásához szükséges időt alábecsülték, ezért halasztani kényszerülnek a bétát.

Beszámoltak továbbá arról is, hogy az alfateszt nem marad el júniusban, a bétára viszont valamikor az év vége felé számíthatunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)