Hirdetés

Dante's Inferno - Nincs esély PC verzióra

|

Az EA egyik PR emberét megkérdezték, hogy mi a helyzet a Dante's Inferno PC verziójával, azonban sajnos lehangoló választ kaptunk.

Hirdetés

Már láttuk a Dante's Inferno-t mindenféle oldalról, s reméltük, hogy a csak számítógéppel rendelkező játékosok is belekóstolhatnak a pokoli kalandokba. Mostmár legalább tudjuk, hogy erre esélyünk sincs.

"Amikor bejelentettük a Dante's Inferno-t decemberben, még nem csatoltunk semmilyen platformot a projekthez. Amikor februárban elküldtük az első anyagokat a médiának, bejelentettük az Xbox 360 és PS3 verziót, majd áprilisban a PSP-t. Soha nem volt szó PC verzióról, és terveink sincsenek ezzel kapcsolatban" mondta az illetékes úr. Megint ránk jár a rúd, na de majd ha mi kapunk egy exkluziv darabot, akkor a többiek csámcsognak. *gonoszfej*

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)