Hirdetés

Dark Souls - így importáld a mentéseket Steamre

|

Lassan itt a végleges költözés ideje, így ha nem akarjátok újra végigszenvedni az egészet, érdemes lehet megőrizni a Dark Souls mentéseket.

Hirdetés

A Dark Souls sokak örömére immár Steamen is elérhető, és mivel hamarosan teljesen leépítik a korábbi rendszert, amennyiben meg akarjuk tartani a mentéseinket és az achievementjeinket, érdemes azokat mihamarabb átmenteni. Persze ha világrekorderek vagyunk és 50 perc alatt ledaráljuk a játékot, akkor erre nincs olyan nagy szükség.

Ha valaki ragaszkodik a vérrel és verejtékkel elért eredményeihez, az jó, ha gyorsan cselekszik, a mentések importálására ugyanis csak február 16-ig van lehetőség. Ezt követően a Steamworkös változat lesz a default, így nem tudják garantálni, hogy a mentések és az achievementek a későbbiekben is áthozhatóak lesznek.

A Dark Souls mentések importálásának menete attól függően változik, hogy mikor illetve milyen formában szereztük be a játékot. Szerencsére már elérhető egy kifejezetten részletes leírás, melynek lépéseit követve néhány perc alatt abszolválhatjuk a feladatot. A pontos részletekért kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)