Hirdetés

Dark Void játékmenet

|

A Dark Void nagyon jó játék lesz. Egyszerűen, amit eddig láttunk belőle, azt kell hogy mondjam, ezt nem lehet elrontani.

Hirdetés

Az alábbi, fejlesztői kommentárral tarkított videóban láthatjuk, hogy mennyire kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló teret a harcok során. Mind gyalogosan, mind valami fura robotszerű cuccal közlekedve és tüzelve lőhetünk egyaránt a földről, és a levegőből is.

Ezzel a módszerrel a Dark Void-ban bárki olyan taktikát találhat ki, amilyet akar, és úgy győzi le az ellenséget, ahogy az neki jól esik. Teljes mértékben szabadon vagyunk engedve, aztán majd meglátjuk, melyik taktika lesz a nyerő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)