Hirdetés

Máris jegeltek egy vikinges játékot

|

A fejlesztők egyelőre nem dolgoznak rajta tovább, de ez nem azt jelenti, hogy kukázták volna.

Hirdetés

Még tavaly mutatkozott be a Darkborn című, egészen rendhagyó koncepcióval rendelkező játék, amin a svéd The Outsiders csapata már régóta ügyködött. Nem tudjuk, mi történhetett időközben, de most rossz hírt hoztak a srácok azoknak, akik esetleg várták az eredetileg Project Wight néven futott akció-horror megjelenését.

Hirdetés

A stúdió közvetlenül az Assassin's Creed Valhalla bejelentés után Twitteren közölte, hogy nem részletezett okok miatt leálltak a Darkborn munkálatai, bár egyelőre csak arról van szó, hogy parkolópályára került, nem törölték véglegesen. A fejlesztők reményei szerint egyszer még visszatérhetnek hozzá, és akkor átélheti a közönség, hogy milyen élmény egy szörny bőrébe bújva halomra mészárolni a fajtájával szemben ellenséges vikingeket.

Azonban a jelek szerint a későbbiekben sem fog unatkozni a The Outsiders, ugyanis a posztból az is kiderült, hogy már dolgoznak a srácok egy másik újdonságon, szóval nagy valószínűséggel hallunk még a csapat felől a közeljövőben.

Nektek egyébként hogy tetszett a Darkborn koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)