Hirdetés

Darksiders II - a Halál ezer arca

|

A THQ egyik legjobb játéka végre folytatódik, ráadásul most a Halál irányítását vehetjük kezünkbe, amely minden kétséget kizáróan király dolog.

Hirdetés

Legyünk őszinték, a THQ a Darksiders címmel azt bizonyította be, hogy lehet egy hack'n slash játék is olyan változatos, hogy ne csak a kétgombos kombókon nevelkedett, repetitív műveletek során elbutult köznép (amely halmazba én is beletartozom természetesen) élvezze, hanem a változatosságot, kihívásokat kedvelők tábora is rákapjon.

Raadásul itt maga a Halál lesz az apokaliptikus hős, ami köztünk szólva elég ütős felütés. Látható ez a frissen érkezett Darksiders II trailerből is:

Megjelenés valamikor nyáron - nagyon várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)