Hirdetés

DC Universe Online - a Sony Online Entertainment leggyorsabban eladott játéka

|

Úgy látszik a népeknek bejött az új szuperhősös mmo.

Hirdetés

Olyannyira, hogy bizony ellátási problémák támadtak a játékkal - a Sony Online Entertainment (SOE) kevesebbet szállított belőle a boltokba, mint amekkora az igény volt.

John Smedley, a SOE elnöke így bátran kijelenthette, hogy a DC Universe Online a cég valaha volt leggyorsabban eladott játéka. Egy tweetben a következőket írta: "Dolgozunk a DCUO hiány problémáján. Ez a leggyorsabban eladott játékunk. Hétfőre nagyobb lesz a raktárkészlet."

Emellett azt is nyilatkozta, hogy a Steamen a DC Universe Online került az eladási lista élére. A játék az Egyesült Királyságban is felkerült a toplistákra mind PC-n, mind PS3-on.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)