Hirdetés

D&D Online Stormreach – 10 napon keresztül ingyenes

|

Ingyenesen igénybe vehetjük a Dungeons and Dragons Online Stormreach szolgáltatásait tíz napon keresztül.

Hirdetés

Tíz napon keresztül ingyenesen kalandozhatunk a Dungeons and Dragons Online Stormreach virtuális univerzumában, ha vesszük a fáradtságot és kapcsolatunkat megerőszakoljuk 4.66 gigabájt méretű európai Stormreach klienssel. Idén február huszonnyolcadikán ünnepelte harmadik születésnapját a megjelenése pillanatában sikert-sikerre halmozó masszívan multiplayer online szerepjáték. A Turbine fejlesztőstúdió nevéhez fűződő alkotáshoz rendje és módja szerint érkeztek a frissítések és kiegészítők, azonban vetélytársai jelenléte érzékenyen érintette felhasználóbázisát, mely kezdeti időkben regisztrált népességéhez képest megcsappant. A hivatalos oldalon tíz napra érvényes kulcsot generálhattok magatoknak, valamint lehúzhatjátok a klienst. Akinek van kedve és ideje, annak jó szórakozást.

dd_stormreach.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)