Hirdetés

De most komolyan: mi a helyzet a Starfield PlayStation 5-ös portjával?

|

A Windows Central vezető szerkesztője, Jez Corden segített tiszta vizet önteni a pohárba.

Hirdetés

Február közepén a Microsoft Gaming ügyvezetője (Phil Spencer), a Microsoft Gaming elnöke (Sarah Bond), valamint az Xbox Game Studios fejese (Matt Booty) reagáltak ilyen-olyan pletykákra egy podcastadás keretein belül, és miközben megerősítették, hogy négy játék konkurens platformokra is ellátogat (Pentiment, Grounded, Sea of Thieves és Hi-Fi Rush), azt is kijelentették, hogy a Starfield és az Indiana Jones egyelőre maradnak PC-n és Xboxon.

Pedig pletykáltak a Starfield PlayStation 5-ös megjelenéséről is, egy igen megbízható iparági bennfentestől hallottunk erről. Nate The Hate korábbi állításival szemben később már azt állította, hogy a PS5-ös Starfieldre vonatkozó infók nem felelnek meg a valóságnak.

Nemrégiben aztán egy másik szivárogtató - aki nem mellesleg a nemrégiben bejelentett Ghost Of Tsushima PC-s portjának az érkezését is pontosan megjósolta - arról beszélt, hogy az űrkaland régóta pletykált PS5-ös megjelenésére valamikor 2024 végén kerülhet sor.

Hirdetés

Úgyhogy szépen összekavarodtak a szálak, lényegében minden nap belengettek valamit, szinte lehetetlen volt lepést tartani a szivárgásokkal. Az egyre kuszábbá váló információforgatagban a Windows Central vezető szerkesztője, Jez Corden vágott rendet.

A jellemzően jól értesült, megbízható forrásokkal rendelkező szakújságíró utánajárt a kérdésnek, és a Twitter/X felületén számolt be arról, amit megtudott:

"A Microsoftnál/leányvállalatainál jelenleg senki sem dolgozik a PS5-ös Starfielden."

Korábban egyébként Corden is arra számított, hogy PlayStationre is megjelenik majd a Starfield, és most sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy pár éven belül sor kerüljön erre, de egy időre valószínűleg véget vetett az ezzel kapcsolatos találgatásoknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)