Hirdetés

Dead Island - késik a Bloodbath Arena DLC

|

A Techland és a Deep Silver a vártnál később adja ki a Dead Island első letölthető tartalmát.

Hirdetés

Ahogy korábban említettük a Techland még az alapjátékot foltozgatja, és addig nem tervezik kiadni a Bloodbath Arena DLC-t, amíg ezzel nem végeznek.

A Dead Island hivatalos Facebook oldalán az alábbi közlemény volt olvasható: "Keményen dolgozunk azon, hogy a lehető leghamarabb elérhetővé tegyük a Bloodbath Arena DLC-t. Ugyanakkor az alapjáték további javítgatása miatt a DLC kódjának befejezését elhalasztottuk."

"Tudjuk, hogy sok rajongó türelmetlenül várja és elnézést kérünk minden kellemetlenségért. Jövő héten várható bejelentés a megjelenéssel kapcsolatban."

A Bloodbath Arena csak az első a várható két letölthető tartalomból, melyeket remélhetőleg még idén üdvözölhetünk. Amíg ezek meg nem érkeznek marad az alapjáték, bár nem hiszem hogy sokan máris végigjátszották volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)