Hirdetés

Dead Space 2 hivatalosan bejelentve

|

Az Electronic Arts megtette, amire oly régóta vártunk: hivatalosan bejelentette a Dead Space folytatását.

Hirdetés

Bár a játék befejezését ismerve sokan úgy vélték, hogy Isaac Clarke legfeljebb említés szintjén bukkan fel a Dead Space folytatásában, örömmel közölhetem, hogy tévedtek. Kedvenc szkafanderes mérnökünk lesz a decemberben képeken és talán videón is megcsodálható Dead Space 2 főszereplője, aki ismét összeakasztja bajszát a necromorphokkal.



Az Electronic Arts mai bejelentéséből, mely olyan friss, hogy szinte meg sem száradt rajta a virtuális tinta, egyebek mellett kiderül az is, hogy a Dead Space 2 újabb, fegyverként használható ipari szerszámokkal, még több szétszaggatható szörnyeteggel, új szereplőkkel és epikus zero-g harcokkal szolgál majd a rajongóknak. Ezúttal Isaac célja nem pusztán a túlélés, ami azt jelentheti, hogy a paráztatás helyett inkább az akcióra fektetnek hangsúlyt a fejlesztők.



Az egyre jobban terjedő necromorph fertőzés krónikájának második felvonása PC, PS3 és Xbox 360 platformokon lesz elérhető valamikor a jövőben, ugyanis megjelenési dátum még nincs. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)