Hirdetés

Dead Space 2 - játszhatunk a fejlesztők ellen is!

|

A Visceral megerősítette, hogy lesznek olyan alkalmak, amikor a játékosok a fejlesztőkkel mérhetik össze tudásukat.

Hirdetés

Nagy élmény lehet mindkét oldalról, hiszen a fejlesztők megvédhetik becsületüket, és bebizonyíthatják, verhetetlenek abban, amit ők készítettek, a játékosok pedig közelebb kerülhetnek hozzájuk.

A Dead Space 2 megjelenése már a nyakunkon van, hiszen nem egészen 4 nap múlva, január 25-én bárki megvásárolhatja a játékot, akiknek pedig van PC-je, Xbox 360-ja vagy PlayStation 3-ja az játszhat is vele. Mi már voltunk olyan szerencsések, hogy tesztelhettük, erről szóló tesztünket a januári GameStarban olvashatjátok. Hasonló akció volt a Red Dead Redemption esetében is. A Dead Space 2 egyik fejlesztője, Shereif Fattouh elárulta, hogy ő a necromorphok oldalára fog állni, mert így meglepheti az óvatlan játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)