Hirdetés

Dead Space 2 - Launch Trailer

|

Isaac rettenthetetlen bátorsága és brutalitása ismét megrengeti az űr egy kicsiny szegletét. A január végén megjelenő játékot most egy újabb előzetes támogatja meg.

Hirdetés

Szinte már az orrunkban érezzük a rothadó nekromorfok fojtogató bűzét. A távolban már látjuk azon árnyak körvonalát, melyek tartós szőrállítást okoznak a hátunkon. A csikorgó-nyikorgó hangokról meg aztán ne is beszéljünk... A Dead Space 2. része fenyegetően közelít

Január 25-én startol el a nagysikerű űrhorror második része, ami azt jelenti, hogy már két hét sincsen a megjelenésig. Ha valaki most azon gondolkodik, hogy az izgalomtól vezérelve ébren és féllábon kivárja ezt a kis időmennyiséget, annak elsősorban ajánlani szeretnénk egy kis izomlazított - amivel kenegetheti a megterhelt, oszlopként funkcionáló végtagját. Másodsorban meg készülhet a szomorú elmúlásra, ugyanis az emberi szervezet 7-8 napnál nem bírja tovább ébren és éppen. Ezért csak nyugi és inkább ennek az inversét, vagyis a hosszú-hosszú alvással töltött órákat részesítse előnyben. Úgy még az idő is hamarabb múlik. Amíg eldöntitek, hogy mely módszer szimpatikusabb a számotokra, nézzétek meg ezt az új szösszenetet a Dead Space 2. részéről.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)